چگونه می توانم صلاحیت اداره کردن اموال پدرم را داشته باشم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۵۳ #80007560

با وجود ضرب و شتم پدر و نداشتن کنترل روانی و فروختن اموال طی سه سال گذشته و به باد دادن پول حاصل از فروختن با داشتن شاهد، من نمیتوانم جلوی فروخته شدن خانه را بگیرم؟ دو برادرم چطور؟ یا ممکنه صلاحیت اداره کردن اموال رو به برادرم بدن؟

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هرکس میتواند در اموال خود دخل و تصرف کند.شما باید ابتدا حجر پدرتان را ثابت کنید تا یکنفر قیم تعیین شود

درود
چنانچه پدر شما محجور باشد از طریق دادگاه بعنوان قیم انتخاب شوید تا بتوانید به مقصود خود برسید

با درود فراوان
ابتدا بایستی ایشان را محجور نمایید سپس بتوانید از فروش اموال ایشان جلوگیری نمایید .

با سلام نظر همکار محترم جناب معزی درسته.

سلام باید در دادگاه بتوانید حجر پدر را اثبات نمایید و بعدا یک نفر قیم ایشان بشود و در هر حال دخالت در اموال محجور توسط قیم با اجازه دادستان است .