آیا در صورت شهادت بنده، شخص متهم امکان شکایت از من برای فاش کردن اسرار یا هر عنوان دیگری رو خواهد داشت؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۶۹۰ #79993580

سلام.
دو نفر از آشنایان بنده درگیر فرآیند طلاق در دادگاه خانواده هستند. یکی از طرفین، قبلا موضوعی رو بعنوان راز با بنده مطرح کرده. در حال حاضر این راز اهمیت پیدا کرده و شاکی برای اثبات ادعاش از بنده درخواست کرده که شهادت بدم که از این موضوع آگاهی دارم و مساله‌ای که بعنوان راز با من مطرح شده بود حقیقت داره.
میخواستم بدونم از نظر قانونی آیا در صورت شهادت بنده، شخص متهم امکان شکایت از من برای فاش کردن اسرار یا هر عنوان دیگری رو خواهد داشت؟

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به موضوع و عواقب بیان آن دارد امابه طور کل افشا اسرار اغلب مسئولیت قانونی دارد

شهادت یعنی چیزی رو که دیده باشید.
اگر صرفا به شما گفته شده شما براساس شنیده ها نمیتونید شهادت بدید وشخص می‌تونه به شهادت شما جرح وارد کنه شهادتتون اعتبار قانونی نخواهد داشت.

سلام
شهادت یعنی شما چیزی را دیده باشید اگر موضوع راز بوده و شما ندیدید نمی توانید شهادت دهید.

با سلام
بستگی به نوع مطلب و موضوع آن دارد
اگر افشای آن باعث بی آبرویی و یا ورود خسارت به دیگری شود شما مسول خواهید بود
مگر اینکه طبق نظر دادگاه افشای راز برای روند و گره گشایی پرونده لازم باشد

بستگی به موضوع و عواقب بیان آن دارد . بدون اطلاع از جزئیات نمیتوان اظهارنظری نمود .

با سلام
به طور کلی افشا سر مسئولیت قانونی دارد

باسلام در صورت شهادت کذب بله امکان شکایت وجود دارد