آیا من می‌توانم برای فرزندم تقاضای شناسنامه کنم در صورتی که مادرش اتباع و فاقد مدارک شناسایی هست؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۵۳ #79991820

بنده از طریق قانون تابعیت فرزندان مادر ایرانی شناسنامه و تابعیت ایرانی را دریافت کردم. اما خانمم اتباع هست و مدارک شناسایی ندارد و فرزندم هم پسر سه ساله هست. حالا آیا من می‌توانم برای فرزندم تقاضای شناسنامه کنم در صورتی که مادرش اتباع و فاقد مدارک شناسایی هست. در ضمن من و همسرم فقط عقدنامه شرعی داریم.

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با دریافت تابعیت از سوی شما امکان دریافت شناسنامه و تابعیت ایرانی برای همسر و فرزندتان وجود دارد

با سلام و عرض ادب اگر ازدواج شما طبق قانون ایران رسمی تلقی شود و آنرا اعلام نمایید با گواهی ولادت فرزند می توانید شناسنامه بگیرید

سلام با ثبت ازدواج شما و تنفیذ آن امکان اخذ شناسنامه وجود دارد

بله شما می توانید برای فرزندتان شناسنامه دریافت نمایید و اگر ازدواجتان را رسمی نمایید برای همسرتان هم می توانید مدارک هویتی درخواست نمایید

سلام. می توانید شناسنامه بگیرید

فرزند متولد شده از مرد ایرانی دارای تابعیت ایرانی است گرچه مادر طفل خارجی باشد و اخذ شناسنامه برای او بلامانع است حتی اگر طفلی در اثر ارتباط نامشروع نیز متولد شود و مرد ایرانی باشد باز هم طفل ایرانی محسوب و صدور شناسنامه برای او منعی ندارد.

سلام
شمابه تبع مادرتان تابعیت ایرانی داریدووقتی پدردارای تابعیت ایرانی باشدفرزندنیزمیتواندشناسنامه ایرانی دریافت کند