باید برای اثبات اخراج از طریق شکایت اداره کار اقدام نمایم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۵۹ #79988148

مدتی هست از کارم اخراج شدم.طی اظهارنامه قضایی به کارفرما اعلام کردم اجازه بازگشت به کار بهم بده در غیراینصورت اقدام تسویه حساب بکنه و هشدار دادم که از طریق اداره کار یا مراجع قضایی اقدام میکنم.ولی کارفرما پاسخی به اظهار نامه نداده صرف دادن اظهار نامه اخراج من رو ثابت میکنه؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع را از طریق اداره کار پیگیری کنید.

جهت پیگیری به اداره کار مراجعه فرمائید

بادرودوسلام ازطریق اداره کار پیگیری نمایید.

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید

سلام و ادب از طریق اداره کار محل درخواست خود را پیگیری کنید.

درود
امکان اقدام از طریق اداره کار وجود دارد.

سلام
ارسال اظهارنامه با محتوایی که فرمودید عالیست ،نشان دهنده این است که ترک کار نکرده اید ،پیشنهاد میکنم حتما از طریق اداره کار علیه کارفرما شکایت بازگشت به کار الباقی حق و حقوق خود را مطرح کنید