روز جلسه دادگاه تجدید نظر برادر خانومم نمی‌تواند حضور یابد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۸۰ #79986053

با سلام. برادر خانوم من یک فقره چک به مبلغ ۱۵ میلیون تومان به من داده است و من هم به کسی دیگر از بابت حساب خودم دادم و او مبلغ ۱۵ میلیون را به ۹۵ میلیون تغییر داده و برگشت زده است. ما هم شکایت کرده ایم وکارشناس نیز آن را تایید کرد است وقاضی نیز گفته بله مبلغ تغییر یافته است ولی نمی‌توان گفت چه کسی انجام داده است. ومانیز اعتراض کردیم وبه دادگاه تجدید نظر استان رفته است حال روز جلسه دادگاه تجدید نظر برادر خانومم نمی‌تواند حضور یابد یعنی اینجا نیست. می‌تواند به بنده در دفتر خانه رسمی وکالت بدهد تا من روز جلسه حضور یابم باتشکر

مشاوره حقوقی چک
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر امکان حضور ندارند میتوانند لایحه بدهند به دادگاه.

با سلام چون احضار برادر جهت اثبات موضوع خودشون و یا وکیل دادگستری می‌تونه حضور پیدا کنه

باسلام خیر صرفا وکلای دادگستری میتوانند

خیر امکان حضور شما نیست بایستی وکیل دادگستری یا خودش حضور یابد

خیر می بایست خود حضور یابند یا وکیل دادگستری اختیار کنند

باید خودشون یا وکیل دادگستری حتما شرکت کنند

با سلام
برای حضور در دادگاه میبایست اصیل یا وکیل باشید که بتوانید در دادگاه حضور پیدا کنید بعلت عدم وکیل بودن میتوانید دادخواست ورود ثالث تقدیم نمائید