چکار کنم استشهادیه ببرم دادگاه که شکایت کردم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۶۴ #79957355

باسلام من از برادر زنم شکایت سفته کردم اینم رفته سفته را امروز گذاشته اجرا درصورتی که مبلغ سفته بیست میلیون تومن هست و من شاهد دارم دراین زمینه الان چکار کنم استشهادیه ببرم دادکاه که هم شکایت کردم هم به عنوان امانت دادم در ضمن شاهد را ببرم کلانتری صورتجلسه کنه بهتره یا نه راهنمایی کنید درضمن با چند شاهد ببرم دادگاه بهتره وایا باشاهد که سفته ۸پیش دادم چی میشه

مشاوره حقوقی سفته
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بهتره در ابتدا اظهارنامه ارسال بفرمایید

با سلام
ابتدا اظهارنامه دهید سپس دادخواست ارسال کنید

وقت بخیر بدوا اظهار نامه بفرستید

باسلام و درود بدوا اظهارنامه ارسال در صورت عدم نتیجه دادخواست مطرح نمایید.

سلام . در خصوص شکایت کیفری بایستی ادعای امانت را اثبات نمایید اما می توانید حقوقی اقدام نمایید...

با سلام دوست عزیز در دسته خیانت در امانت بابت سفته میتوان شکایت کرد

اگر امانت بوده به استناد شهود ویا قرارداد خیانت در امانت ویا دادخواست استرداد سفته می توانید مطرح نمایید.
استشهادیه تنظیم هر زمان حضور شاهد لازم باشد ابلاغ می گردد