در دادگاه تعدیل مجدد مهریه، میتوان همزمان از اجرای احکام حقوق زوج را هم توقیف کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۶۸۱ #79955067

سلام و وقت بخیر.
آیا وقتی در دادگاه تعدیل مجدد مهریه ، سکه قسط بندی شود ، میتوان همزمان از اجرای احکام حقوق زوج را هم توقیف کرد؟ ینی هم سکه قسط بندی را گرفت و هم ۱/۴ حقوق توقیفی ایشان را. با احترام

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با صدور حکم مبنی بر تقسیط ، سایر راههای اخذ محکوم به متوقف می شود . همانگونه که نسبت به محکوم علیه معسر نمیتوان حکم جلب گرفت ، توقیف ربع حقوق مشارالیه نیز منتفی است .

سلام
بعد از تقسیط امکان توقیف حساب و حقوق وجود ندارد

با سلام
در صورت صدور رای تعدیل مهریه و تقسیط آن و در ادامه پرداخت اقساط توسط زوج، دیگر امکان توقیف حقوق وی وجود ندارد مگر اینکه زوج از پرداخت اقساط سرباز زند

درود برشما
اگر ایشان در موعد مقرر اقساط را پرداخت مینماید خیر امکان توقیف همزمان حقوق ممکن نیست.