شکایت کرده برای فروش مال غیر؛ باید چه کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۶۴ #79954608

یه ماشین خریدم و تمام هزینه هاش وخودم پرداخت کردم وبخاطراینکه نمیتونستم پلاکش وبنام خودم کنم بنام یه اشناهام کردم و بعد از مدتی فروختم وبه رفیقم گفتم بیا پلاک وانتقال بدیم گفت چند روز دیگه میام

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام مستندومستدل به شهود شوید.

با احترام از شهود کمک بگیرید

با احترام از شهادت شهود کمک بگیرید

سلام و وقت بخیر.
با ارائه مدارک پرداختی ثمن خودرو،شهادت شهود مثل فروشنده و یا واسطه و دوستان و آشنایان از خود دفاع کنید تا مشخص شود دارای سونیت برای انتقال خودرو نبوده اید.
موفق باشید

سلام فروش مال غیر نیست و این امر قابل اثبات از طریق ادله و شواهدی که دارین

باسلام یکی از ارکان وقوع جرم فروش مال غیر سوء نیت است که درموضوع شماوجودندارد و انتقال شماصوری بوده وثمن بین شما رد وبدل نشده است

موضوع مطروحه از مصادیق انتقال مال غیر نیست اگر تعویض پلاک صوری بوده مستند ب ادله و شواهد از خود رفع اتهام نمایید امکان دفاع دارید