انتقال مال زوج یک سال قبل از تاریخ اجراییه مهریه چه تاثیری در روند پرداخت دارد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۵۲۸ #79953245

سلام سوال من مربوط هست به مهریه اینکه از تاریخ اجرای مهریه به یک سال قبل از این تاریخ،اگر نقل و انتقالی از اموال مرد صورت گرفته باشه یا حساب بانکی خودش رو خالی کرده باشه تاثیری در روند پرداخت مهریه داره؟
و کلا کارایی این یک سال قبل از اجراییه در چه موردی هست؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عرض ادب

اصل براین است که تا قبل از قطعی شدن رای هر انتقالی صحیح است و جرم فرار از دین صورت نگرفته اما دقت بفرمایید طلب مهریه بر اساس یک سند رسمی عندالمطالبه است و به همین خاطر بدون رسیدگی قضایی در اجرای ثبت اجراییه صادر میشود به دلیل قطعی بودن طلب پس اگر بعد از طرح دادخواست مطالبه مهریه اموالی منتقل شود امکان ابطال معاملات وجود دارد

خیر نقل و انتقال در تاریخ های اشاره شده مشکلی نخواهد بود

در صورتی که قبل از صدور اجراییه این نقل و انتقالات انجام شده باشد جرمی واقع نشده و قابل پیگیری نیست

سلام
در صورتی که نقل و انتقال قبل از صدور اجرائیه باشد جرمی واقع نشده

با توجه به انتقال اموال قبل از صدور رای قطعی و قبل از درخواست اجراییه می باشد جرمی از این بابت وقوع نیافته است

سلام هیچ تاثیری نداره

درود
اگر قبل از صدور اجراییه و مطالبه حق و حقوق مالی اتتقال انجام شده باشد جرمی واقع نشده است.