آیا بکارگیری نیرو در پست و عنوان رشته شغلی غیر مرتبط با پست سازمانی مندرج در حکم استخدامی قانونیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۸۵۰ #79922176

بنده سال ۱۳۹۳ بصورت پیمانی با عنوان پست سازمانی کارشناس نرم افزار و رشته فناوری اطلاعات در اداره مالیات شهرستان استخدام شدم، بعد از چند ماه از استخدام ریاست اداره، با این توجیح که در اداره شهرستان کار مرتبط با عنوان پست سازمانی بنده به اندازه کافی وجود ندارد، با صدور حکم داخلی(مکتوب) با عنوان کمک ممیز مالیاتی از من خواستن در حوزه مالیاتی که با عنوان پست و تخصص اینجانب در تضاد است کار کنم، با وجود این موارد اداره تا این لحظه امکان بهره مندی من رو از حقوق و مزایای مانند پاداش و امکان ارتقاء پست مرتبط مالیاتی رو فراهم نکردن،
حال سوالم از شما اینه؛
۱.آیا بکار گیری نیرو در پست و عنوان رشته شغلی غیر مرتبط با پست سازمانی مندرج در حکم استخدامی قانونیست؟
۲.آیا ادارات نباید زمانی که نیرویی رو در شغل یا پست غیر مرتبط بکار میگیرن، امکان تغییر پست و رشته و بهره مندی از مزایای اون پست رو براش فراهم کنن؟
ممنون میشم اگه بنده رو راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مطابق تعریف قانونی این نوع استخدام به طور موقت برای مدت معین و کار مشخص و پست های موقت انجام میشود تعیین محل خدمت وشغل مورد تصدی کارمندان پیمانی در پیمان نامه در زمان استخدام مشخص می گردد. و باید طبق ان عمل گردد. و طبق ماده ۲۲ آیین نامه استخدام پیمانی تغییر شغل مستخدم پیمانی با اصلاح قرارداد منعقده و رعایت مقررات مربوط بلامانع است. و طبق ماده ۲۳ همین آیین نامه ارجاع ماموریت برای انجام‌وظیفه موقت و نیز جابجایی در واحدهای داخلی با اصلاح قرارداد پیمان بلامانع است.

چنانچه پست سازمانی شما در ادراه موجود باشد و کارمند دیگری ارشدتر ازشما (در همان پست سازمانی) نیز وجود نداشته باشد، رئیس اداره نمیتواند شما را در پست دیگری قرار دهد. و اگر جایگاه پست سازمانی شما در اداره موجود نباشد، رئیس اداره ناچارا شما را درپست دیگیری قرار میدهد.