شوهرم درخواست طلاق داده میخوام بدونم برای مهریه چه کار کنم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۹۰ #79921059

سلام خانم ۲۱ ساله هستم متاسفانه با همسرم به مشکل خوردیم و درخواست طلاق دادن
مهریه ۷۰ عدد سکه تمام بهار
حالا سوال من اینجاست با توجه به طلاق از طرف زوج ، من باید صبر کنم تا روز دادگاه طلاق تا تکلیف مهریه مشخص شود یا الان خودم مهریمو بذارم اجرا ؟ کدوم به نفع منه ؟ توی کدوم مورد بیشتر حمایت میشم؟ خودم طلاق نمیخوام و فقط میخوام شاید بخاطر مهریه روش فشار بیاد و پشیمون بشه

مشاوره حقوقی مهریه
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود در هر صورت مهریه شما قابل مطالبه می باشد، بهتر است تا وقت رسیدگی صبر نمایید.

بادرود /کلیه حقوق شمارو باید ببردازن لزومی ندارد شما مهریه اجرا بگذارید فعلا تاوقت رسیدگی صبر کنید

برای صدور رای طلاق باید مهریه پرداخت شود و در خصوص آن قاضی با صدور رای طلاق نسبت به مهریه نیز تصمیم خواهد گرفت

سلام می توانید درخواست مطالبه مهریه از طریق اجرای ثبت تقدیم کنید

سلام
مهریه شما در هر صورت قابل مطالبه می باشد.
پیشنهاد می شود تا جلسه دادگاه منتظر بمانید.

سلام
در هر صورت حقوق مالی شما منجمله مهریه پا بر جا است و تا نسبت به آنها تعیین و تکلیف نشود طلاق جاری نخواهد شد .پیشنهاد می گردد راه بهتر منتظر مانده شما است .

درود:در مورد مهریه این امکان برای شما وجود دارد،هر وقت که بخواهید میتوانید دادخواست مهریه دهید،حتی در صورت زندگی مشترک باز هم این امکان برای شما وجود دارد.