میتونه بر اساس اسکرین شاتها اونها رو به رابطه نامشروع محکوم کند؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۷۴ #79881294

اگر مرد به واتساپ همسرش نفوذ کنه و متوجه روابط پیامکی او با مرد دیگری بشه میتونه بر اساس اسکرین شاتها اونارو محکوم کنه و ایا خودش بخاطر نقض حریم شخصی محکوم نمیشه؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
صرفا اسکرین شات کفایت نمی کند ونیاز به مستندات دیگری ازجمله پیامک های تلفن می باشد و شهادت شهود در این زمینه می تواند موثر باشدوایکن می تواند اماره برای قاضی تلقی شود

سلام
صرفا اسکرین شاتها کفایت نمی کند ونیاز به مستندات دیگری ازجمله پیامک های تلفن می باشد و شهادت شهود در این زمینه می تواند موثر باشد

صرف اسکرین شات به عنوان اماره ، مثبت جرم ارتباط نامشروع نخواهد بود

بستگی به نوع دسترسی دارد
در صورت احراز انتساب و محتوای پیام ها امکان محکومیت وجود دارد

درود
همسرتان می تواند به جرم دسترسی غیر مجاز به سامانه و داده از شما شکایت کند و به صرف پیام رابطه نامشروع قابل اثبات نیست.

سلام اسکرین شات بعنوان دلیل نیست ولیکن بعنوان اماره در صورتی که موجب یقین برای قاضی شود کاربرد دارد

با درود
عمل ایشان، ورود به حریم خصوصی شماست و جرم است.
اما درمورد اثبات رابطه شما با ایشان نمی‌توان گفت محکوم خواهید شد یا نه، به نکات ذیل الذکر توجه فرمایید :
۱: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

۲.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.