درخواست طلاق داده و مرکز مشاوره منو بابت مشاوره خواستند شرکت نکردم آیا میتونه برای حق طلاق من مشکل ساز بشه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۴۷ #79875694

سلام و عرض ادب خدمت وکلای محترم بنیاد وکلا
خانومم با وجود محکومیت قطعی به تمکین در دادگاه بدوی و تجدیدنظر درخواست طلاق داده و پرونده به مرکز مشاوره ارجاع داده شده بود که با تماس با بنده ، بنده در جلسات مشاوره شرکت نکردم و گفتم طلاق نمیدم خانومم ماشین بنده را طی مزایده فروخته سهام بنده را اخذ کرده و در حال گرفتن مابقی مهریه از حقوق کارمندی اینجانب میباشد ، بنده تحت هیچ شرایطی حاضر به طلاق خانومم نیستم ، آیا این عدم شرکت بنده در کلاسهای مشاوره میتواند مشکلی در داشتن حق طلاق برای بنده ایجاد نماید ؟
سپاسگزارم از وکلای مجرب بنیاد وکلا

مشاوره حقوقی خانواده
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
حسب توضیحات عدم حضور شما در جلسه مشکلی ایجاد نمی کند زوجه ور صورتی می تواند طلاق بگیرد که تا عسر و حرج خود را اثبات نماید

با سلام،خیر هیچ‌ خللی‌ در‌حق مذکور ایجاد نمی کند و زوجه اگر‌تمایل به طلاق دارد باید عسر و حرج خود را اثبات نماید.

سلام عدم شرکت در جلسات مشاوره خللی در حق طلاق زوج ایجاد نمی‌کند مگر به زوجه وکالت در طلاق داده یا یکی از موارد عسروحرج توسط ایشان قابل اثبات باشد

باسلام واحترام خیر از این باب مشکلی نخواهد بود ایشان میبایست عسروحرج خویش رااثبات نمایند

سلام خیر مشکل ساز نمی‌شود.

بعید است همسرتان موفق به طلاق شود مگر آنکه موارد مثبت عسرو حرج خود را بتواند در دادگاه اثبات نماید .

نبود شما در محضر خانه صیغه طلاق جاری نخواهد شد . وجود طرفین ملزوم می باشد