میتونه بابت سفته اقدام بکنه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۱۶ #79873874

با سلام
طبق صورتجلسه ای که امضا شده
قرار بر این بود که بابت اینکه کارکنان شرکت در اینده و تا زمان نامعلومی از شریک بنده هیچگونه شکایتی نکنن من یک سفته ۲۰ میلیونی بهش دادم بعدا متوجه شدم که هیچکس نمیتونه حق شکایت رو از کسی سلب بکنه

مشاوره حقوقی سفته
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بدوا نسبت به ارسال اظهانامه بابت استرداد لاشه سفته و سپس در صورت عدم استرداد نسبت به طرح دعوی به جهت استرداد لاشه سفته اقدام نمائید

با سلام
ابتدا ضمن ارسال اظهارنامه برای دارنده سفته لاشه آن را بخواهید درصورتی که امتناع نمود ، از طریق طرح دعوی حقوقی استرداد لاشه سفته را بخواهید .
صورتجلسه را ضمیمه کنید تا عدم استحقاق دارنده سفته به دریافت وجه آن برای مرجع قضایی احراز شود

با سلام
طرح دعوی کیفری منتفی است اما امکان طرح دادخواست حقوقی مبنی بر مطالبه وجه سفته وجود دارد.

درود

بله میتوانید برای استرداد سفته ابتدا اظهارنامه و سپس دادخواست دهید .

سلام وقت بخیر بله میتوانند برای مطالبه سفته اقدام نمایند وشما میبایست اثبات نمایید که سفته بابت چه بوده

مطالبه خسارت دعوای حقوقی می باشد و امکان طرح دعوای کیفری متصور نیست

امکان طرح دادخواست حقوقی مطالبه سفته وجود دارد