اعتراض به میزان نفقه فرزند چگونه درخواست شود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶,۳۷۵ #79864486

با سلام و احترام
همسر بنده برای نفقه فرزند شکایت کرده امروز برای شورای حل اختلاف احضار شدیم شخص مسئول نفقه فرزند را ۵۰۰ هزار تومان تعیین کرد و چون همسرم مهریه خود را به اجرا گذاشته است بنده توانایی پرداخت این مبلغ را ندارم اما متاسفانه توی جو شرایط انجا امضا کردم و تایید کردم که این مبلغ را پرداخت خواهم کرد
چطور میتوانم اعتراض بزنم و مبلغ مورد نظر را عوض کنم؟

مشاوره حقوقی نفقه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر مستندات دارید تقاضای اعسار نمایید.

با درود اگر رای قطعیت نیافته است میتوانید بدان معترض شوید مستند و مستدل

سلام نسبت به رای صادره اعتراض نمایید و تقاضای تعدیل نمایید و اعلام دارید به علت پرداخت اقساط مهریه توان پرداخت نفقه را ندارید و متعاقبا نسبت به اقساط مهریه نیز دادخواست تعدیل اقساط ثبت کنید

باسلام- میزان نفقه معمولا توسط کارشناس تعیین میشود که درصورتی که نفقه را کارشناس تعیین نموده باشد معمولا معیاری مشخی دارد ودرحد عرف میباشد واما اگر میزان نفقه را بایکدیگر درجلسه رسیدگی توافق نموده اید که به احتمال زیاد منجر صدور رای گزارش اصلاحی شده است و گزارش اصلاحی قابل اعساریاهمان تقیسط نمیباشد وقابل اعتراض هم نمیباشد.

سلام
پس از صدور حکم، میتوانید درخواست اعسار داده یا اقدام به طرح دادخواست تعدیل اقساط مهریه و نفقه نمایید.

سلام، گزارش اصلاحی شورا قطعی است و قابل اعتراض و تجدیدنظر نمی‌باشد. می‌توانید پس از گذشت مدتی به جهت اعسار و عدم توانایی پرداخت، تقاضای تعدیل میزان نفقه را نمایید.

با سلام
بعد از صدور رای چنانچه رای قابل تجدیدنظرخواهی بود می توانید نسبت به آن اعتراض نمایید ولیکن چنانچه اقرار کرده باشید که توان پرداخت این مبلغ را دارید احتمال قوی رای شما قطعی بوده و قابل اعتراض نخواهد بود.