رد دادخواست مطالبه خسارت فروش مال غیر ممکن است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۷۵۷ #79826459

سلام
ایا داد خواست مطالبه خسارت از طرف خریدار برای معامله اب و ملک .که قسمتی از ملک مال غیر بوده و خریدار مطلع بوده(قابل اثبات است) از طرف دادگاه رد میشود؟ طبق کدام ماده قانونی؟

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر مال مستحق اللغیر تلقی شود وشخص خریدار جاهل به این موضوع باشد حق گرفتند خسارت وغرامات وارده را خواهدواگر عالم به این موضوع باشد قابل مطالبه نخواهد بود مستند قانونی ماده ۲۶۳ قانون مدنی