تاخیر تادیه مهریه چگونه است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۵۳ #79820325

سلام من به پرداخت ۷۵۰ سکه مهریه محکوم شدم چند روز قبل برا من دادخواست اومد پرسیدم گفتند تاخیر تادیه مهریه هست آیا سکه تاخیر تادیه داره دوم ضمنا شعبه رسیدگی به آن هم با مهریه فرق میکند دلیلش چی میتونه باشه

مشاوره حقوقی خانواده
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به اینکه سکه با نرخ روز محاسبه میشود مشمول خسارت تاخیر تادیه نمیشود . نسبت به پرونده اعتراض نمایید .

سکه به تاریخ روز محاسبه و پرداخت می شود

باسلام سکه خسارت تاخیر تادیه ندارد چرا که زوجه سکه مطالبه می کند و سرکه به نرخ روز می تواند مطالبه کند

سلام خیر خسارت تاخیر تادیه تعلق نخواهد گرفت بلکه عین سکه را باید در روز اجرا پرداخت نمایید ممکن است هزینه دادرسی منظور اجرا بوده باشد

سلام‌هنگام درخواست مهریه استعلام گرفته میشود و قیمت آن مشخص میشود و اینکه سکه وجه رایج نیست و خود سکه یا قیمت روز حساب میشود

باسلام ودرود تعلق نمیگیرد حضورا مراجعه وپیگیری نمایید

سلام، به قیمت روز حساب میشه...