با این اوصاف که بیش از یکسال میشه نفقه نداده و منزل را برخلاف قولش در جای دیگری تهیه کرده آیا میتوان ترک انفاق کیفری شکایت کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۶ #79815886

سلام
در حکم دادگاه تمکین محکوم به تمکین شدم ولی در ادامه ذکر شده تا فراهم شدن انتقال محل اشتغال از حق نفقه برخوردار هستی منزل تهیه شده توسط همسرم ۱۰۰ کیلومتر با محل اشتغال من فاصله داره.
ضمن اینکه از همسرم دست نوشته و پیامک دارم که ایشان به من قول دادند تا در محل اشتغال من منزل تهیه کنند.

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله
شما حق شکایت دارید

بله امکان شکایت وجود دارد

ترک انفاق یعنی شکایت کیفری مبنی بر نفقه روزانه . مشخص نیست منظور شما مطالبه نفقه معوقه بوده یا شکایت ترک انفاق

با سلام وقت شما بخیر
با استناد به متن دستنوشته از ایشان بخواهید که محل سکونت را تغییر داده ونزدیکترین محل را جهت سکونت تعیین نمایید.
در موضوع حق نفقه شما نیز اگرهمسرتان با رای قطعی محکوم به پرداخت شده است به واحد اجرای احکام مراجعه کنید و درخواست صدور اجراییه نمایید. و چنانچه استنکاف نمود، با ارسال اظهار نامه رسمی از ایشان بخواهید که نفقه را بپردازد و منزلی نزدیک محل کار شما تهیه نماید تا با استناد به اظهار نامه قانونی ورسمی بتوانید از طریق دادگاه احقاق حق نمایید. موفق باشید

باسلام
برای این مورد شکایت ترک انفاق معنی ندارد
شما بایستی به دلیل عدم ایفای تعهد در تعیین مسکن مناسب نسبت به محل کار شما از تمکین خودداری نمایید و شرط تمکین را تهیه مسکن مناسب در منطقه محل کار شما از سوی زوج نمایید