چرا حساب مادرم را برای مهریه توقیف نمودند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۲۷ #79815434

با سلام
الان شش ماه از دعوا من و خانومم میگذره که اون تامین خواسته و مطالبه مهریه داده منم عدم تمکین که هیچ حکمی قطعی نشده، من یه پول داشتم همون شش ماه پیش رفتم ریختم به حساب مادرم الان اونا از کجا و چجوری رفتن حکم دادگاه گرفتن و رفتن حساب مادرمو توقیف کردن و با نیرو انتظامی اومدن جلو در خونمون صورتجلسه نوشتن و دادن مادرم امضا کرده ولی مادرم نگفته حساب منه،
مگه میشه این کارو کرد؟
اگه توضیح کامل بدید ممنون میشم.

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ظاهرا مادر شما در تحقیقات پلیس اعلام نموده که پول متعلق به شماست اما در حساب ایشان است و در راستای قرار تامین خواسته توقیف شده است .

انتقال پول بعد از صدور حکم قطعی مبنی بر محکومیت شما بوده؟
اگر قبل از این تاریخ بوده با اثبات اینکه شما از مادرتان قرضی داشته اید حساب مادر قابل رفع توقیف است

توقیف حساب مادر توجیه ندارد . مگر اقرار کرده باشد.

توقیف حساب مادر توجیه ندارد . مگر اقرار کرده باشد

سلام
با گرفتن پرینت حساب شما متوجه شدند شما مبالغی که احتمالا کم هم نبوده منتقل کردید لذا پیرو قرار تامین خواسته حساب منتقل الیه مسدود شده است

سلام دوست گرام
به احتمال زیاد مادرتان اقرار کرده که پول شما در اختیارشان بوده که توانسته اند توقیف کنند

مگر از طریق انتقال وجهی که صورت گرفته به عنوان فرار ازدین شاید شکایت شده درهرصورت باید پرونده مطالعه شود چطوری بوده