اقرار در کلانتری مورد پذیرش قاضی دادسرا هست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۳۱۱ #79815064

سلام
چند وقت پیش با شخصی دعوا کردم و بعد به کلانتری رفتیم ایشان از تنهایی بنده سو استفاده کرد و گفت به شرطی رضایت میدهد بروم که هر چه گفت را بنویسم و ناچارا من نوشتم
الان بعد مدتی میخوام ازش بابت نشر اکاذیب در فضای مجازی شکایت کنم، سوالم اینه که او می تونه اون اقراری که من نوشتم در کلانتری را به دادسرا بیاره و قاضی قبول میکنه؟
و دوم اینکه من اگه مدارکی داشته باشم که عکس اونو ثابت کنه و بگم به زور نوشتم بازم قابل قبوله؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام چنانچه ایشان در پرونده کیفری اعلام رضایت نموده باشند رضایت ایشان بلا اثر نمی‌شود در خصوص اقدام ایشان به نشر اکاذیب چنانچه مدارک و مستندات کافی داشته باشید می توانید اقدام به طرح دعوا نمایید

سلام
اقرار در کلانتری وقتی قابل قبول است که با اوضاع و احوال دیگر پرونده هماهنگ باشد اگر شما دلایلی دارید که نشان می دهد موضوع در واقع برخلاف اقرار شما بوده است اقرار تان در کلانتری معتبر نیست.

این بسته به قاضی داره .رویه براینه که اگر درمرحله دآدسرا شما موضوعی روکه قبلا اقرار کردین انکارکنین قاضی به انکار نزد خودش توجه می کنه .