توقیف اموال توسط همسر آیا امکانپذیره؟واگر مهریه قسط بندی شود با توجه به عدم توانایی پرداخت تقسیط میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۵۹ #79798706

با سلام وقتتون بخیر
من نامزد و خونه پدریم هستم و و بنده برای مهریه اقدام کرده ام و در اداره ثبت مشخص شد همسرم هیچ مالی برای توقیف نداره و ب دادگاه ارجاع دادند. و شوهرم میخواهد بگوید کل حقوقش برای قسط میرود و تقاضای تقسیط کند.

حالا سوالم اینه که؛اولا من میتونم طلا و جهازی ک همسرم برای زندگی مشترک خریده و منزل ما هستش را بعنوان مهریه نگه دارم؟ و دوم اینکه همسرم گفته اگر قسطی کنه چون چیزی نداره ماهی ۱۰۰ تومن بیشتر بهم نمیده این حرفش راسته؟

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حالا سوالم اینه که؛اولا من میتونم طلا و جهازی ک همسرم برای زندگی مشترک خریده و منزل ما هستش را بعنوان مهریه نگه دارم؟
بله می توانید ولی صرفا با حکم دادگاه
و دوم اینکه همسرم گفته اگر قسطی کنه چون چیزی نداره ماهی ۱۰۰ تومن بیشتر بهم نمیده این حرفش راسته؟
خیر تنها قاضی مبلغ را مشخص می کند

سلام . در خصوص اقساط همسرتان باید مدارک مربوط به تسهیلات را ارائه نماید وگرنه صرف ادعا کفایت نمی کند و یک چهارم حقوق و مزایا توقیف خواهد شد . در خصوص جهیزیه و طلاها امکان توقیف جود دارد . اما شما اگر منکر وجود طلاها بشوید و زوج هم رسیدی در این باره از شما نداشته باشد ، اثبات وجود آن بر عهده زوج است . بعد از درخواست اعسار با توجه به میزان درآمد و دارایی و اموال زوج ، دادگاه به تشخیص خود مهریه را تقسیط می نماید .

می توانید بابت مهریه طلاها و جهازی که همسرتون خریده درقبال مهریه توقیف کنید .

حرف شوهرتون درمورد تقسیط مهریه ، راست نیست .

با سلام :
برای دریافت مهریه آنچه که دارای ارزش باشد سندیت وجود داشته باشد امکان توقیف وجود دارد .
در مورداقساط مهریه می بایست اعسار داده شود و اگر مورد قبول قرار گیرد ، می بایست بخشی از مهریه را پرداخت نماید که این بخشی از مهریه با توجه به نظر و علم قاضی محترم می باشد و مابقی تا یک سوم حقوق نامبرده برای پرداخت مهریه می بایست پرداخت گردد .

میتوانید یک چهارم حقوقشان را توقیف نمایید ، و طلاها و وسایل را توقیف نمایید .