ایا انتقال مالکیت، با اقرار نامه محضری امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۴,۵۹۲ #79798

با عرض سلام
یک اقرار نامه بین پدر بزرگ و مادربزرگم با من وخواهرم -درخصوص سهم الارثشان که یک واحد مسکونی می باشد- در محضر تنظیم شد (چون ملک ما فقط سند زمین داشت و همچنین خلافی هم دارد که نمی شد سند زد) پدربزرگ و مادربزرگ من فوت شدند.
چطور میتونم این ملک رو به خودم و خواهرم منتقل کنم؟

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت داشته باشید اقرار نامه محضری به اعتبار خود باقی می باشد .

با درود..
اقرلرنانه مذکور با اوشاف اعلامی معتبر و دارای اعتـبار قانونی لازم می باشد..
در اینخصوص به اسـتناد به اقرارنامه مذکور می توانید اقدام نمابید..

با احترام به استناد اقرار نامه محضری میتوانید ملک را منتقل کنید

با درود با همون اقرار نامه می‌توان اقدام کرد.

بنام خدا،با اقرارنامه محضری مزبور میتوانید انتقال دهید.

باید مفاد اقرار نامه رویت گردد تا بتوان نسبت به آن اظهار نظر کرد

بسمه تعالی
باسلام
وقت بخیر
نظر به توضیحات مطروحه و باتوجه به اقرارنامه رسمی، می بایست مبادرت به طرح دعوی الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت کلیه وراث نمایید تا از این طریق سند به صورت رسمی به شما منتقل گردد.
موفق باشید.