آیا مالک می تواند بدون اینکه مزایده برگزار شود ملک را به مستاجر قبلی دهد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۳۵ #79786468

ملکی تجاری وجود دارد که مالک یک ماه قبل از موعد قرارداد ،قرارداد پایه را به اطلاع مستاجر رسانده است و مستاجر با آن مخالفت کرده است .بعد از پایان موعد قرارداد مالک که دولتی است ،ملک را به مزایده گذاشته و متقاضیان هم برگ مزایده دریافت کرده اند .حالا بعد از ده روز مستاجر قبلی حاضر به تمدید قرارداد با همان پایه ای که مالک عنوان کرده بود ،شده است تکلیف افرادی که در مزایده شرکت کرده اند چه می شود ؟

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام باید به صورت قانونی ملک تخلیه گردد.

با درود بایستی به صورت قانونی و کامل ملک تخلیه گردد

با درود ابتدا قانونا باید تخلیه صورت گیرد.

با سلام ،بایستی به صورت قانونی و کامل ملک تخلیه گردد تا امکان تصرف مستاجر جدید فراهم گردد

سلام .می تواند در مزایده مستاجر قبلی شرکت وبه قیمت پایه خریدار باشد

ارتباطی به قبول مبلغ ندارد و مالک مختار است و اولویت با پذیرفته شده ی مزایده است.مگر موجر موافقت کند

تا زمانی که تخلیه قانونی صورت نپذیرفته است امکان تصرف مستاجر جدید وجود ندارد .