شکایت مربوط به سال ۹۰ چه میشود؟

پرسیده شده
۳۴ پاسخ ۸۷۰ #79786355

باسلام و احترام
سال ۹۰ با خانمم درگیری داشته و ایشان گواهی پزشکی قانونی دریافت نموده اند و اقدام به شکایت ننموده اند.الان ایشان اقدام به شکایت کرده و درخواست دیه میکنند.تامحکوم شوم و علاوه بران عسرحرج خویش را ثابت کنند.البته یکبار در سال ۹۹ نیز از بنده دیه بابت ضرب و جرح دریافت نموده اند.
۲.آیا با ۲بار محکومیت بنده میتوانند طلاق هم بگیرند؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۳۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما ، دیه قابل مطالبه است، این مورد نیز از مصادیق عسروحرج خواهد بود.

بادرودوسلام ازمواردعسروحرج می باشددیه قابلیت مطالبه می باشد.

سلام
هم میتوانند دیه ۹۹ را بگیرند و هم احتمال اثبات عسر و حرج با اقدام ناصواب شما بایشان میسر است.

با احترام از مصادیق عسر و حرج است و دیه قابل مطالبه است

سلام
اگرحکم قطعی به پرداخت دیه داشته باشندقابل دریافت است ومشمول مرورزمان نمیشود

به استناد حکم محکومیت شما به ضرب و جرح ، ایشان می تواند تقاضای طلاق به جهت عسر و حرج بنمایند.

ضرب و شتم یا هرگونه سوء‌ رفتار مستمر زوج که عرفا با توجه به وضعیت زوجه‌ قابل تحمل نباشد. می تواند برای زوجه در موارد عسر حرج دادخواست طلاق استناد نماید