امکانش هست اعتراض کنم یا تخفیف مجازات بزنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۴۸۷ #79738281

سلام بنده به خاطر نگهداری ۲۰ لیتر مشروب به یکسال و ۷.۵ میلیون جریمه شدم بعد از ۷ ماه تحمل کیفر یه حکم به اتهام خرید مال مسروقه برام اومد ادغام زدم الان شده ۲۲ماه بجای اینکه کمتر بشه بیشتر شد ممنون از راهنمایی های شما

مشاوره حقوقی شرب خمر
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و عرض ادب
در صورت عدم قطعیت دادنامه حق اعتراض دارید در غیر این صورت مورد از موارد تعدد جرم است

با سلام و‌درود . اگر رای قطعی شده باشد راهی وجود ندارد .

بادرودوسلام درصورت عدم قطعیت حکم حق اعتراض مصون می باشد.

سلام تا رای صادر نشده ادعای حقانیت خودرا اثبات و دفاع نمایید و چنانچه حکم قطعیت یافته راهی متصور نیست موفق باشید

سلام با درود اگر رای قطعیت یافته باشد راهی نمی باشد.

باسلام
در صورت عدم قطعیت حکم حق اعتراض شما محفوظ میباشد .

در صورت عدم قطعیت حکم حق اعتراض شما محفوظ است.