نمیخوام جدا بشم ولی اصرار به جدایی دارند، چجوری میتونم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۱۴ #79719706

سلام خانواده همسرم به شدت دخالت میکنن و نمی‌گذارند زندگی کنیم، همسرم سربازه میگن نمیتونه کار کنه خسته میشه، برو طلاقتو بگیر همش سر بیکاری دعوا داریم نمیخوام جدا بشم ولی اصرار به جدایی دارن چجوری میتونم شکایت کنم ادبشون کنم، برای حق و حقوقم و مورد دیگه اینکه همسرم بدون اجازه اونا آب نمیخوره تا مجبور نباشه

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان شکایت وجود ندارد

با سلام
باتوجه به آنچه گفتید خیر

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر

از نامبردگان نمی توانید شکایت کنید و اجرای مهریه و یا درخواست نفقه هم همسر شما را تحت فشار قرار خواهد داد که در هر حال به ضرر شما خواهد بود. اما اگر خانواده همسرتان طی پیامی به شما بی احترامی و یا تهدید می نمایند می توانید اقدام کنید