کلاهبرداری شده، چطور پول را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۹ #79708751

زنی به بهانه صیغه شدن ۱.۵ میلیون پول از من گرفت جوری وانمود کرد که من به کارتش واریز کردم. و بعد از واریز دیگه نه زنگ نه پیامی. عایا راهی برای برگشت هست بدون بی آبرویی؟؟؟ و عایا می ارزه یا بی خیالش شم؟؟؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
شکایت خود را از دفاتر قضایی مبنی بر کلاهبرداری اقامه نمایید

با سلام
بله قابلیت پیگیری دارد ولی این احتمال هم دارد که شکایت نیز بر علیه شخص شما صورت پذیرد و ...
به نظر شخص اینجانب فراموش کردن این موضوع بهتر است
اما برای پاسخ دقیق نیاز به اشراف کامل به موضوع است

سلام
توجه به مبلغ پرداختی و اینکه مراجعه به دادسرا و دادگستری دوندگی فراوان دارد و از طرفی خودتان نیز بدون اینکه ایشان را ببینید و صحبت کنید و عقد ازدواج موقت منعقد نماید به حساب ایشان ریخته اید به نظر می‌رسد بیخیال شوید راحت‌تر باشد

میتوانید از طریق سایت پلیس فتا شکایت و گزارش را رد کنید . همچنین از طریق دفاتر خدمات قضایی باید شکایتی تحت عنوان کلاهبرداری طرح نمایید تا در دادسرای جرائم رایانه ای مورد رسیدگی قرار گیرد .