اگر شک داشته باشم که چه کسی ضربه ی چاقو را به من زده چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۲ #79685180

سلام
من توسط دو نفر مورد ضرب و جرح قرار گرفتم و یک کبودی روی صورتم و یک پارگی تاندون دست برام اتفاق افتاد
کسی که با مشت صورتمو کبود کرد را میشناختم و دستگیر شده،اما شخص دوم را نمیشناسم.من به بازپرس گفتم که ضربه چاقو رو این اقایی که دستگیر شده به من وارد کرده ولی کامل مطمئن نیستم از این موضوع.چند روز دیگه باید بریم دادگاه با همین اقا،اگر من به قاضی بگم مطمئن نیستم کدومشون با چاقو منو زده این اقا تبرئه میشه؟با توجه به این که این آقا به بازپرس گفته که من با چاقو نزدم کسی که همراهم بود با چاقو زد.میشه من به حقم برسم با این شرایط؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
بستگی به نظر قاضی پرونده دارد اینکه شما گفتید مطمئن نیستیدوطرف مقابل هم ادعا کرده که این کار و نکرده قطعا به علم قاضی برای تعیین مجازات کمک خواهد کرد ومجازات کمتری براشون در نظر گرفته میشود اگرادله محکمه بسند برای شخص دوم باشد با حضور شخص دوم و ادله محکمه پسند مجازات دیگری در نظر گرفته میشود.و شماهم به حقتون میرسید .

شما عنوان کنید که بهرحال یکی از این دو نفر با چاقو بنده را زده و متهم بایستی برای اثبات ادعایش که کار همدستش بوده است او را به دادگاه معرفی نماید .