آیا به نام زدن ملک در شهر دیگر امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۷۰ #79682563

سلام
آیا مالک ملک خود را می‌تواند در شهر دیگر به نام خریدار بزند؟
استعلام مالیات شهرداری و دارایی چگونه است و باید در همان شهر باشد؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خدمت شما عرض کنم که اداره ثبت اسناد مالیات و شهرداری محل وقوع ملک صالح به استعلام است

سلام وقت بخیر
بله میتوان از طریق دفاتر اسناد رسمی اقدام نمود.

با توجه به سامانه ثبت آنلاین مشکلی پیش نخواهد آمد ضمن اخذ استعلامات مربوط به انتقال

سلام
بله امکان این کار از طریق هر دفتر اسناد رسمی وجود دارد

با توجه به اینکه کلیه دفاتر اسناد رسمی به سامانه ثبت آنی متصل هستند و استعلامات مربوطه، به صورت انلاین اخذ میشود، میتوانید در هر شهری که میخواهید نقل و انتقال را انجام دهید اما توجه داشته باشید که حضور فروشنده و خریدار هنگام تنظیم سند ضروری میباشد بنابراین شهری را جهت تنظیم سند انتخاب نمایید که فروشنده و خریدار امکان حضور در آن را داشته باشند

درود
با سامانه ثبت آنی در دفاتر اسناد رسمی بله ممکن است.

بله مشکلی ندارد حتی میتوانید از شهر دیگری اقدام کنید و کلیه دفاتر اسناد به سامانه ثبت آنی متصل هستند و استعلامات لازمه اخذ میشود.