این نامه با مهر شرکت و امضا سه نفرمون هست، آیا اعتبار حقوقی داره؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۸۱ #79673443

سلام
سال ۹۱ من به اتفاق ۲ نفر از دوستان شرکت سهامی خاص تاسیس کردیم بعد ۶ ماه تصمیم گرفتیم شرکت واگذار کنیم به مدیر عامل که به ایشون وکالت فروش دادیم الان جناب مدیر عامل از چک شرکت استفاده کرده ( چک بی محل کشیده ) و دادگاه ما رو خاسته ما الان باید چکار کنیم که شرکت کلا به مدیر عامل واگذار بشه؟ مدیر عامل پیدا نمیکنیم یه برگه دستی هم بین ما سه نفر تنظیم شده که تو ش (( تمام اختیارات مالی کیفری حقوقی به عهده مدیر عامله و ما هیچ مسئو لیتی نداریم )) این نامه با مهر شرکت و امضا سه نفر مون هست آیا این نامه اعتبار حقوقی داره؟

مشاوره حقوقی شرکت ها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که که طلبکاران وارد دعوای ورشکستگی یا مسئولیت مدنی مدیران شوند مدیران من الجمله شما باید نسبت به موضوعات مختلف شرکت مسئولیت های انفرادی اجتماعی وتضامنی را برعهده بگیرید و با توافق نامه در برابر تعهدات قانونی مسئولیت دارید وتشخیص آن با دادگاه است.

اگر از مدیران شرکت هستید نسبت به موضوعات مختلف شرکت مسئولیت های انفرادی ، اجتماعی و حتی تضامنی دارید . پس صرف توافق نامه بر اسقاط تعهدات قانونی از مسئولیت مبرا نیستید و تشخیص آن به عهده دادگاه است ...

در فرض مطروحه فارغ از توافقنامه ای که امضا کرده اید، مسئول پرداخت وجه چک، شرکت به عنوان صاحب حساب و مدیرعامل به عنوان صادر کننده هست لذا سهام داران و دیگر مدیران مسئولیتی در این خصوص ندارند مگر اینکه طلبکاران وارد دعوای ورشکستگی یا مسئولیت مدنی مدیران شوند که در این صورت حتما از وکیل متخصص در این زمینه کمک بگیرید.