چگونه می توان خسارت عدم انجام معامله را دریافت کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۱ #79668995

مبایعه نامه خرید زمین در آژانس املاک مسکن تنظیم و کل چکهای خرید ملک، تحویل فروشنده شد. پس از وصول همه چکها غیر از چک آخر توسط فروشنده و در زمان مراجعه به دفترخانه برای تنظیم سند، از طرف فروشنده اعلام شد که امکان تحویل زمین قید شده در مبایعه نامه وجود ندارد و این زمین متعلق به غیر است و زمین مجاور که از نظر من کیفیت پایینتری دارد، متعلق به فروشنده است.
با توجه به عدم تمایل من و دو بار تغییر زمان محضر، توافق برای دریافت وجوه پرداخت شده و خسارت انجام و بعد از گذشت چند ماه، اصل مبالغ را دریافت کردم ولی فروشنده از پرداخت خسارتی که در مبایعه نامه قید شده، خودداری میکند. آیا امکان دریافت خسارت وجود دارد؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام- می توانید دادخواست مطالبه خسارت بدهید /.