باید تو جلسه شرکت کنم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۸۲ #79654453

سلام و عرض ادب...میخاستم چند فقره چک و سفته بزارم اجرا ولی یه کاری پیش اومد بصورت نیروی کار واسه یکسال یا دوسال باید برم خارج از ایران و امکان تردد هم ندارم تا پایان کار..خواستم بپرسم اگه وکیل بگیرم تا اخرین جلسه دادگاه و محکومیت طرف میشه وکیل بدون حضور من پرونده رو به اتمام برسونه یا حتما حضور من الزامی

مشاوره حقوقی چک
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام با حضوروکیل شما الزامی به حضورندارید.

درود بله توسط وکیل میتونید اقدام کنید

با وجود وکیل حضور شما لازم نیست

باسلام بله چنانچه تمام اختیارات در وکالتنامه درج بشه بدون حضور شما پرونده بصورت دریافت رای قطعی و صدور اجراییه و اجرای کامل حکم هم از طریق وکیل میشه اقدام کرد

خیر نیازی بحضور شما نیست.شما می توانید اختیارات وکیل و بیشتر تفویض کنید .

با سلام
اگر به وکیل امور مد نظرتان را محول کنید وی میتواند جای شما در جلسات شرکت کند .

می توانید به وکیل دادگستری اختیار طرح دعوا و دفاع دادگاه و انجام عملیات اجرایی را اعطا کنید .