آیا من میتوانم درخواست تفکیک زمین را به شهرداری بدم و برای زمین سند بگیریم؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۴۴۶ #79652174

سلام اینجانب زمینی خریداری کردم که تفکیک مالک بوده و توسط شهرداری تفکیک نشده ، زمین بصورت قولنامه ای می‌باشد در در قولنامه شماره ثبتی ردیف و قطعه زمین مشخص می‌باشد و حتی یک دست نوشته از مالک اولیه روی قولنامه می‌باشد که نشان گفته شده زمین چنین زمینی را فروخته و زیر آن را مهر امضا و انگشت زده است ، سوال من الان این است آیا من میتوانم درخواست تفکیک زمین را به شهرداری بدم و برای زمین سند بگیریم یا نه؟؟؟؟؟ ممنون از پاسخگویی شما

مشاوره حقوقی ملکی
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
موضوع را از طریق شهرداری و اداره ثبت پیگیری نمایید

جهت تفکیک به اداره ثبت محل مراجعه کنید.

درود بر شما ،مستحضر باشید که چنین امکانی وجود دارد.

درود از اداره ثبت محل پیگیری نمایید

باسلام
می توانید درخواست خود را از شهرداری و اداره ثبت محل وقوع ملک پیگیری کنید.

سلام.بله منافاتی ندارد وشما می توانید در خواست خود را از طریق اداره ثبت وشهرداری مطرح نمایید.

درخواست خود را از شهرداری و اداره ثبت محل وقوع ملک پیگیری کنید.