من چطور میتونم به بحث نحوه مزایده گذاشتن وثیقه نفر اول اعتراض کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۵۵ #79649251

با سلام از شما و ممنونم بابت سایت خوبتون
اینجانب و ۶ نفر دیگر محکوم له پرونده کیفری مربوط به کلاهبرداری هستیم محکوم علیه پرونده دو نفر یکی آقا و دیگری خانم می باشند که هر کدام به ۱۰ سال زندان و رد مال (۱۲۰ میلیون تومان) و یک و نیم برابر خسارت به دولت محکوم شده اند (هر دو متهم در زمان شروع دادسری (دو سال قبل) به قید وثیقه آزاد بودن) ولی در زمان اجرای احکام معلوم شده نفر دوم محکوم علیه وثیقه جعلی به دادیار پرونده تحویل دادن (ضمانتنامه بانکی جعل شده) که هیچکدام از قضات پرونده (دادیار-قاضی دادگاه بدوی-قاضی تجدید نظر) متوجه این موضوع نشدن !و الان هم هر دو نفر متواری هستن (وثیقه نفر اول ملکی به ارزش ۹۶۰ میلون تومان می باشد) و قاضی اجرای احکام فقط مشاع ملک رو برای مزایده گذاشتن! (چون میگن میزان محکومیت رد مال و خسارت ۳۰۰ میلیون تومان است و کمتر از ارزش کارشناسی ملک است) و امکان فروش وثیقه پایین هست چون مشاع ملک رو کسی نمیخره
حالا سوالم این هست اولا من چطور میتونم به بحث نحوه مزایده گذاشتن وثیقه نفر اول اعتراض کنم؟
ثانیا نحوه شکایت در خصوص تخلف انضباطی قضات در عدم بررسی دقیق ضمانتنامه بانکی نفر دوم، که منجر به متواری شدن شده، چطور در دادسرای انتظامی قضات شکایت مو مطرح کنم ؟
زیرا با این وضعیت نفر اول که ملکش فروش نمیره نفر دوم هم وثیقه ش جعلی از اب در آماده!

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

در خصوص اخذ ضمانتنامه های بانکی جعلی بدون استعلام از بانک مربوطه قطعا قضات آن پرونده مرتکب تخلف و تقصیر شدند شما می توانید با تهیه اسناد و مدارک و نوشتن یک لایحه دقیق و مستدل علیه قضات متخلف در دادسرای انتظامی قضات شکایت کنید چنانچه تخلف و تقصیر آنها محرز شد ایشان ملزم به جبران خسارت وارد شده می باشند.