با توهین و تهمت تهدید و درخواست عکس و فیلم نامشروع شکایت کنم دادگاه چه رایی میده؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۹۱ #79647921

سلام
شخصی در محیط مجازی با من آشنا شد. و اعتماد مرا جلب کرد. بعد از چند ماه بنا به دلایلی خواستم این رابطه تمام شود. که اون آقا شروع به تهدید و توهین کرد. و از من عکس و فیلم غیر مجاز.) میخواد. قبلش عکس و فیلم نیمه برهنه از من خواست که بهش دادم با اکراه .

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام درود
با توجه به مدارکی که دارید می توانید تحت عنوان توهین و تهدید از طریق دفاتر قضایی شکایت خود رو مطرح کنید

تهدید در صورت اثبات میتواند مجازات حبس در پی داشته باشد.

باسلام
تحت عنوان توهین و تهدید از طریق دفتر خدمات قضایی طرح شکایت کنید .

باسلام
با مدارکی که دارین شکایت نمایید

با احترام از طریق دفاتر خدمات قضایی تحت عنوان تهدید و توهین شکایت نمایید

مرتکبان جرایم زیر به دو تا پنج سال حبس و ده سال محرومیت از حقوق اجتماعی و هفتاد و چهار ضربه شلاق محکوم می‌شوند:
الف – وسیله تهدید قرار دادن آثار مستهجن به منظور سوء استفاده جنسی، اخاذی، جلوگیری از احقاق حق یا هر منظور نامشروع و غیرقانونی دیگر.

می توانید شکایت کیفری تهدید از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید.