ایشون باید حبس رو حتما بروند یا میتونن سند بگذارند؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۴۴۲ #79645187

سلام من و شوهرم در یک دعوای خانوادگی کارمان به زد و خورد رسید پرده گوش من پاره شد که به پزشک قانونی مراجعه کردم و نهایتا به دادگاه رفتم و دادگاه برای ایشون دیه بریدن و یک سال حبس به علت ضرب و جرح عمدی محکوم شدن
حالا من میخوام بدونم که ایشون باید این حبس رو حتما بکشن یا میتونن سند بگذارن نرن حبس یا این که مثلا این حبس رو بخرن
واینکه این موضوع میتونه برای درخواست طلاق به من کمک کند چون احساس ناامنی میکنم و ایشون هم مرتب میگه طلاق نمیدم
ممنون که پاسخ میدهید

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود، حبس مذکور اجرا‌ خواهد شد اما امکان تغییراتی نیز به ویژه با توجه به قانون اخیر وجود دارد؛ با نظر به شدت آسیب عسر و حرج اثبات و حکم طلاق شما صادر می گردد، آرزوی بهروزی.

سلام
بر اساس شرایط عسر و حرج(خوف ضررجانی) و داشتن پرونده کیفری شما می توانید با استناد به این پرونده تقاضای دادخواست طلاق رو بدهید
در خصوص حبس نیز اصل بر تحمل حبس مگر اینه تقاضای آزادی مشروط رو بدهند

درود بر شما
در قوانین ما خرید حبس نداریم واگر حکم قطعی شود باید حبس مود نظر اعمال واجرا شود .بله می تواندازدلایل لازم برای طلاق تلقی گردد.

با توجه به موضوع کیفری و اثبات آن شما هم اکنون می توانید با توجه به عسر و حرج پیش آمده درخواست طلاق خود را تقدیم دادگاه کنید در ضمن ایشان حبس را حد اقل تا یک سوم مدت آن تحمل کنند

باسلام در صورت قطعی شدن حکم پس از گذشت یکسوم ازمجازات وهمچنین امتیازات کسب شده در زندان ودرصورتی که در این مدت موردی نداشته باشد وباموافقت رئیس زندان شوهرش می تواند درخواست ازادی مشروط دهد.۲:درمورد طلاق ،زن می تواند به علت عسر وحرج که جزه شرایط ۱۲گانه عقد نیز می باشد ودر صورتی که احساس کند که امنیت جانی در منزل ندارد دادخواست طلاق دهد ولی در هر صورت رای نهایی با دادگاه است.

با سلام..
در صورت قطعی بودن مجازات حبس اجرا می گردد و ایشان پس از تحمل یک سوم از مدت حبس خود می توانند از آزادی مشروط استفاده کنند..
در خصوص استفاده از حق طلاق نیز.. شما با استناد به این پرونده و وجود خوف و ضرر جانی، می‌توانید اقدام به طرح دادخواست طلاق در دادگاه خانواده مطرح نمائید..
موفق باشید..

سلام. اگه حبس قطعی شده باشه، باید حبس رو تحمل کنند