شکایت از کارفرما بابت عدم پرداخت مطالبات و ذکر نکردن مبلغ توافقی با کارمند در قرار داد.

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۰۱ #79643

بنده از ۱۳ آذر ۹۵ برای یک شرکتی کار کردم و به دلیل دیر کرد در پرداخت حقوق تاریخ ۷ اردیبهشت ۹۶ انصراف دادم این انصراف را هم از طریق تلگرام و طی چندین مرحله برای مدیران شرکت ارسال کردم که در صورتی که پرداخت نکنن انصراف خواهم داد که هیچ حقوقی پرداخت نشد و انصراف دادم.
قراردادی را که با من بستند مبلغش معادل پولی بوده که براساس آن بیمه رد می کردند ولی حقوقم دو برابر مبلغی بوده که در قرارداد برام نوشته بودند و اعلام کردند که مابقی حقوق شما که در قرارداد نیامده بصورت پشت کارتی به شما پرداخت می شود و این پیام ها را در تلگرام برای من ارسال کرده اند و پیام ها موجود می باشد.
در ضمن مقدار حقوقی را که قبلا برای من واریز کردند بصورت علی الحساب بوده و چندین بار مبلغ ۱ میلیون و یا دو میلیون به حسابم واریز می کردندTاز طرفی دیگر تا پایان اسفند برای من بیمه رد کرده اند در حال حاضر از پرداخت حق و حقوقم خوداری می کنند لطفا بفرمایید که به چه صورت می توانم باقی مطالباتم را دریافت کنم؟

مشاوره حقوقی مطالبه وجه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام- تمام مدارک خود شامل سابقه بیمه و ... و حتی پیامک هایی که در تلگرام به شما ارسال شده را به اداره کار شهری که شرکت مستقر و فعالیت میکند برده و نتیجه خواهید گرفت/.