آیا قانونی هست و میتواند به خاطر زندانی بودن خسارت تاخیر تادیه را نپردازد؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۸۹۰ #79618753

طلبی بصورت سفته از فردی داشتم که قبل از سررسید سفته به خاطر قتل عمد به زندان افتاد من نیز شکایت کردم و محکوم شد.الان از پرونده قتل رضایت گرفته و در مورد پرونده من واخواهی داده و مورد قبول واقع شده .اعتراضش به ۸ سال خسارت تاخیر تادیه هست

مشاوره حقوقی سفته
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر زندانی بودن موجب معافیت از پرداخت خسارت تاخیر تادیه نخواهد بود

سلام خیر با زندانی شدن خسارت تاخیر تادیه منتفی نمی شود.

خسارات تاخیر در صورت عدم تکمن مدیون بر اساس ماده۵۲۲ قابل مطالبه نیست. ولی هر زمانی که شخص متمکن گردید قابل مطالبه است.

زندانی بودن یا نبودن بدهکار حق طلبکار را از بین نخواهد برد

خیر باید پرداخت گردد.

باسلام
زندانی بودن مانع از پرداخت تاخیر تادیه نیست
ولی بعضا دیده شده دیرکرد در صورت معرفی اموال ممکن است تعلق بگیرد

صرف زندانی بودن موجب معافیت از پرداخت خسارت تاخیر تادیه نمی شود ولی اگر معسر شناخته شوند مشمول خسارت تاخیر تادیه نمی گردند. زیرا یکی از شروط دریافت خسارت تاخیر تادیه تمکن مدیون است