آیا برای مدت طول درمان هم می توانم مبلغی مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۲ #79615403

باسلام وقتتون بخیر من بابت سوختگی صورت شکایت کرده بودم دیروز پزشکی قانونی ارش کمتر یا مساوی یک درصد اعلام کرد این میزان چه مبلغی میشود؟و اینکه من ۳ هفته طول درمان گرفتم من شنیدم که میشود علاوه بردیه مبلغی بعنوان طول درمان و هزینه های صورتم طلب کنم درست است یا خیر؟

مشاوره حقوقی دیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میزان دیه دو میلیون و هفتصد هزار تومان
هزینه ها علاوه بر دیه قابل مطالبه است

هزینه های بیمارستانی علاوه بر دیه قابل مطالبه است.

باسلام وقتتون بخیر من بابت سوختگی صورت شکایت کرده بودم دیروز پزشکی قانونی ارش کمتر یا مساوی یک درصد اعلام کرد این میزان چه مبلغی میشود؟
۲/۷۰۰/۰۰۰ تومان

و اینکه من ۳ هفته طول درمان گرفتم من شنیدم که میشود علاوه بردیه مبلغی بعنوان طول درمان و هزینه های صورتم طلب کنم درست است یا خیر؟

درست است