برای سابقه کار تامین اجتماعی چطور شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۹۹۶ #79573548

۳۶سال سن دارم من قبل از سربازی در نانوایی کار میکردم بمدت ۴سال کارفرما بیمه واسم رد نکرده ایا باید برم دادگاه شکایت کنم یا کلا چه راهی دارم؟

مشاوره حقوقی تامین اجتماعی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در وهله اول باید به اداره کار برای مزایا و اثبات رابطه کارگر کارفرمایی اقدام کنید.

با درود؛
کاربر محترم؛ با توجه به فیش های حقوقی،، شکایت خود را در سایت جامع کار اداره کار ثبت و طرح نمایید..

با سلام
از طریق اداره کار اقدام کنید

از طریق هیات بدوی اداره کار می تونید با احراز رابطه کارگری کارفرمایی بیمه خود رو مطالبه کنید

با سلام از طریق اداره کار اقدام نمایید

باسلام
از طریق سامانه جامع کار، دادخواست خودتون رو در این زمینه در اداره کار ثبت کنید .

سلام اول از طریق بیمه اقدام نمایید اکر انجام نشد از دیوان عدالت