چطور پسر را از ارث میتوان محروم کرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۶۰ #79570801

آیا کسی میتونه با به اسم زدن خونه ش بنام دخترش پسرش رو از ارث اون خونه محروم کنه؟

مشاوره حقوقی ارث
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام میتوانید هر دارایی خود را در زمان حیات به نام هر شخصی منتقل نمایید

زدن مال به نام شخص دیگر در زمان حیات ارتباطی به ارث ندارد و معنی حقوقی ندارد
ارث بعد از فوت معنا پیدا می کند در زمان حیات

با سلام و احترام
در زمان حیات این امکان وجود دارد و میتوانید اموال خود را به هر شخصی منتقل کنید
موفق باشید

باسلام
ارث از قوانین آمره میباشد.
شما تا زمانی که در قید حیات هستید هرگونه تصرفی میتوانید در اموال خود بکنید

سلام قواعد ارث آمره بوده و پدر حق محروم کردن فرزند از ارث را ندارد ولی شما در قالب عقد هبه یا بیع میتوانید اموال تون را به هرکسی حتی دخترتون انتقال بدید.

سلام
هر کس می تواند در زمان حیات خود اموالش را به دیگری انتقال دهد تا بعد از فوت مالی نداشته باشد تا به ارث برسد در غیر این روش فقط می‌تواند تا یک سوم آن را وصیت کند و دو سوم باقی مانده به ارث می‌رسد و به جز این دو مورد محروم کردن از ارث امکان پذیر نیست

سلام و درود
بله در زمان حیاتتان کل اموال را به نام دخترتان بزنید و حق انتفاع از اموال منقول و غیرمنقول را تا زمان حیات(به صورت عمری) برای خود بگذارید.