رضایت کتبی کفایت می کند یا حتما باید محضری باشد یا در دادسرا اعلام رضایت شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۱۶۴ #79565305

با سلام و احترام، بر اثر درگیری فیزیکی پسرم با همکلاسیش که منجر به صدماتی به همکلاسی ایشان شده است و شکایت در دادسرای کودک و نوجوان ، طی صحبت با شاکی قرار شد مبلغی بعنوان دیه دریافت و رضایت خود را اعلام کند. برای اینکه پرونده شکایت ملغی گردد و بعدها در این رابطه مشکلی بوجود نیاید چه نوع رضایتی می بایست از شاکی گرفته شود؟ رضایت کتبی کفایت می کند یا حتما باید محضری باشد یا در دادسرای کودک و نوجوان می بایست اعلام رضایت نماید؟ در ضمن بدلیل دارای بودن ۱۷ سال سن آیا نیاز به رضایت خود فرد مصدوم می باشد یا پدر ایشان رضایت دهند کفایت می کند؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بهتر است از طریق دفتراسناد رسمی اقدام به تنظیم رضایتنامه نمایید

برای اینکه پرونده دادسرا مختومه شود اگر رضایتنامه محضری دارید باید به دادسرا ارائه کنید. در امور غیر مالی به دلیل رسیدن به سن بلوغ رضایت از نوجوان اخذ میشود. در امور مالی سن رشد ۱۸ سال ملاک است و زیر آن سن نیاز به رضایت ولی میباشد.

- شاکی می تواند با حضور در محل دادسرا یا دادگاه اعلام رضایت کرده و پرونده مختومه شود ، لیکن جهت جلوگیری از عواقب احتمالی بعدی توصیه می شود تا اقدام به اخذ رضایتنامه محضری نمائید .
- اخذ رضایت از ولی کفایت می کند لیکن حتی الامکان یک برگه دست نویس با امضاء و اثر انگشت هم از خود نوجوان دریافت کنید .