رای دادگاه برای ضرب و شتم چه خواهد بود؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۰۳ #79562205

رای دادگاه برای برای ضرب و شتم جرح و پاره کردن رباط سلیبی و آسیب رساندن به صورت خراش انداختن در منزل شخص مورد تعرض قرار گرفته چیست؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام به پزشک قانونی مراجعه ومیزان دیه طبق نظر پژشک قانونی درصورت اثبات ضرب وجرح مشخص خواهد شد

با سلام
شخص محکوم به پرداخت دیه میشود اما ورود به عنف هم میتوانید شکایت کنید

تعیین دیه از سوی پزشکی قانونی صورت می گیرد

تعیین میزان دیه توسط پزشکی قانونی صورت می گیرد ، در صورت اثبات ضرب و جرح، شما به پرداخت دیه محکوم میشود

با درود
مطابق نظر پزشک قانونی،مبنی بر تعیین میزان صدمات، دادگاه انشا رای می‌نماید.

درود
در این موارد حکم به پرداخت دیه داده می شود البته پس از اثبات و با توجه به نامه پزشکی قانونی.

دیه تعیین و محکومیت به دیه صادر خواهدشد