میشه به اجرای احکام مراجعه کنم و پرونده رو مجدد به جریان بندازم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۲۵ #79532428

در سال ۹۱ همسرم از منزل بدون اجازه خارج میشه و در سال ۹۵ من رای قطعی الزام به تمکین میگیرم و برای اجرا به اجرای احکام میبرم... در حین رسیدگی در اجرای احکام همسرم بدون اطلاع و هماهنگی بنده میاد به ادرس منزل و ۱۱۰ زنگ میزنه و صورتجلسه میکنن که کسی درب رو باز نکرده... در صورتی که خونه نبودمو مطلع نبودم... تقریبا دوماه بعد۳ گزارش میدم به قاضی اجرا که زوجه تمکین نداره چنانچه قصد تمکین داره باه هماهنگی باشه....بعد قاضی اجرا نامه برای کلانتری صادر میکنه برای اجرای حکم تمکین و من بدلایلی جهت اجرا اقدام نمیکنم ولی چندین بار تلفنی و وساطت بستگان و حضوری خودم تماس میگیرم که بیاد تمکین کنه. ولی محقق نشد و پیگیر پرونده نشدم بعدش پرونده بعلت عدم پیگیری مختومه میشه.... همسرمم دیگه به خونه مراجعه نکرده و نبوده و تمکین نداشته......الان بعد ۴ سال در خواست نفقه معوقه کرده در شورا.....قاضی دستور قرار اعدادی و کارشناسی داده..... زنگ زدم به کارشناس گفتم تمکین نداشته.....الان چی میشه چکار باس بکنم.....حتی از قاضی شورا درخواست استماع شهود و تحقیق محلی کردم...

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .باتوجه به عدم پیگیری شما و مختومه شدن پرونده نمیتوانید در پرونده نفقه به نفع خود از آن استفاده نمایید .مجددا دادخواست تمکین مطرح نمایید

بادرودوسلام مجدد دادخواست الزام به تمکین تقدیم و تنظیم نمایید.ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.

مجدد باید دادخواست الزام به تمکین بدهید

باید مجددا دادخواست تمکین دهید .

این امر مستلزم تقدیم دادخواست جدید الزام به تمکین است

با درود مجدد دادخواست الزام به تمکین مطرح نمایید.

سلام
دادخواست تمکین را سریعا مطرح کنید و دلایل خود را به کارشناس ارائه دهید