میشه برا گزینش استخدامی آموزش و پرورش ازین پرونده از هر طریقی استعلام گرفت؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۶۹۳ #79521562

سلام وقتتون بخیر. ببخشید من پرونده ای داشتم تو دادسرا از آقایی شکایت کرده بودم در اخر برا اینکه خانوادم نفهمن مجبور شدم رضایت بدم و خاتمه پیدا کرد. ایا میشه برا گزینش استخدامی آموزش و پرورش ازین پرونده از هر طریقی استعلام گرفت؟؟؟ و محتوای پرونده تاثیری در گزینش داره؟؟؟ ممنونم

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، با توجه به محرمانه بودن مراحل گزینش، برنامه ریزی های خاص هر هسته گزینش و اختیاراتی که برای استعلام از مراجع قضایی، انتظامی و امنیتی به موجب دستورالعمل هیات عالی گزینش به هسته ها داده شده و در زمره قوانین خاص قرار میگیره، ممکنه به منظور بررسی مصادیق وجود ضعف اخلاقی داوطلبین، چنین موضوعی و بطور کلی هرگونه سابقه قضایی تحت هر عنوان (شاکی یا متهم) در جواب استعلام مرتبط مشخص بشه، بنابراین از اونجایی که ملاک احراز صلاحیت عمومی متقاضی، حال فعلی او هست (حداقل یک سال گذشته)، در صورتی که در مصاحبه گزینش، مصاحبه گر به طور مشخص روی قضیه تاکید داشت اقرار کنید تا تیک عدم صداقت در فرم مصاحبه نزنه و به تشخیص شورای هسته در حالتی که مصداق ضعف باشه با مذاکره ارشادی، تعیین سیر مطالعاتی و اخذ تعهد و یا نهایتا با لحاظ غمض عین در تجدیدنظر دوم رای به احراز صلاحیت عمومی شما داده بشه و اگر مصاحبه گر اشاره ای به موضوع نداشت شما هم میتونید مطرح نکنید.

سلام
به گزینش و استخدام ارتباطی ندارد.

به گزینش و استخدام ارتباطی ندارد

با درود سوال تکراری است

سئوال تکراری است . چندبار گفته شد که هیچ مشکلی از این بابت پیش نمی آید .

موضوع ارتباطی به گزینش ندارد

با سلام
به گزینش و استخدام ارتباطی ندارد