آیا رای دادگاه باعث میشه برامون خونه بخرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۱۳ #79513712

سلام وقت بخیر پدرم اعتیاد داره و با منو مادر خیلی بد برخورد میکنه انگار که برده هستیم و حضورمون تو خونه احساس نمیشه حقه تصمیم گیری ندارم تو هیچ موضوعی من ۲۰سالمه گوشی ندارم نداشتنش برام اهمیتی نداره اما بقیه جور دیگه ای به این موضوع نگاه میکنن این خیلی سخته منو مادرم هیچوقت بدون حضور پدرم نرفتیم بازار حق بیرون رفتن از خونه بدون حصورش رو نداریم زندانی هستیم ۳تا بچه ایم میخواییم با مادرمون زندگی کنیم آیا رای دادگاه باعث میشه برامون خونه بخره؟ آیا دارایی نصف میشه؟؟ پدرم ثروتمند اما هیچی خرجمون نمیکنه زن دیگه ای هم نداره میدونیم لطفا جواب سوالم رو بدید ممنونم❤️

مشاوره حقوقی نفقه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پرداخت نفقه شما و مادرتان بر عهده و تکلیف پدرتان است در صورتی که طلاق از سوی پدر باشد تنصیف دارایی به مادر تعلق خواهد گرفت

نفقه شما مسکن را شامل میشود اما الزامی به خرید نیست.مادرتان میتواند دادخواست الزام به حسن معاشرت تقدیم نماید ولی تا انجا که ممکن است موضوع را بین خود حل و فصل نمایید.

درود بر شما، چنانچه سازش با ایشان امکان پذیر نیست، بایستی نفقه ی مادر را قطعا و نفقه ی شما را با توجه به سن شما بپردازند، لکن در خقوص تنصیف اموال بایستی موضوع بیشتر مورد بررسی و پرسش و پاسخ قرار گیرد

دارایی در صورتی نصف میشه ک پدرتون دادخواست طلاق بده و ب فکر نصف دارایی و اینها فعلا نباشید پدرتون موظف ب پرداخت نفقه شما و مادرتون هستن و در صورت عدم پرداخت میتونید مطالبه کنید پیشنهاد میشود از مراکز مشاوره ای هم جهت حل و فصل مشکلات خود کمک بگیرید ب امید رفع مشکلات....

با درود
اولا مدارا نمایید و سازش اگر کارساز نیست.
مطالبه نفقه نمایید. قطعا به نتیجه مطلوب خواهید رسید.

درود
نفقه مادرتان بر عهده پدر است و شما نیز بستگی به سنتان دارد.

نفقه شماومادرتان برعهده پدرتان است ولی به حدی نیست که بتوان خونه خرید