خسارت تعیین شده در مبایعه نامه املاک چگونه اعمال میشود و قابل پرداخت هست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۸۸ #79502639

پیش خرید آپارتمانی بوده که ما در مبایعه نامه نوشتیم یکی که بابت تاخیر روزانه که تایپی نوشته در ماده۷_۶نوشته شده، ۵۰ هزارتومن روزانه تعیین کردیم، و در آخر مبایعه نامه با دست خط نوشتیم، که من شفاهی گفتم ۵۰ هزار کمه بعد این جمله رو اضافه کردن(درصورت عدم وصول تعهد طرفین چه فروشنده و چه خریدار هر دو موظف به پرداخت ۱۵ درصد قرارداد در صورت عدم وصول تعهد طرفین میباشد) تکلیف این جمله چی میشه؟
چون واقعا روزی ۵۰ هزار تومن کمه و من خیلی خسارت دیدم و الان همون خونه را بخوام اجاره کنم ۴میلیون اجاره همون خونه هست و از تاریخ تحویل که مشخص کردیم، ۶ ماه تاخیر داره تا تحویل بشه.
تکلیف من و این ۶ماه چی میشه چون کلی خسارت میبینم؟
ممنون توضیح کامل بدین.
قراداد در مبایعه نامه املاک نوشته شده و تمام شرایط داخلش تایپی نوشته شده و اون جمله دست خطی هم که بالا توضیح دادم نوشته شده.
ممنون که راهنمایی میکنید.
و منم به تعهدات که مبالغ هست عمل کردم و درحساب چک کارسازی شده.
تکلیف چی میشه در دادگاه؟

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
در صورتی که اثبات نماید این سند عادی با رضایت طرفین نگارش شده و برای ادعای خود شاهد هم داشته باشید به پرداخت همان وجه التزام محکوم خواهید شد

بدلیل اینکه هر دو طرف اراده داشتند مطابق با شرح قرارداد عمل میشود .

در صورتی که بتوانید اثبات کنید عدم انجام تعهدات قراردادی از جانب ایشان بودده وش ما تمامی تعهدات خود را انجام داده اید می توانید مطالبه کنید

با سلام، دادگاه به استناد همان دست نوشته ، طرفتان رو محکوم به پرداخت می نماید ،

در صورتی که در دادگاه ثابت شود برای قاضی که آن دست نوشته با رضایت طرفین بوده و شهادت شهود هم همین امر را اثبات کند به همین مبلغ وجه التزام طرف مقابلتان محکوم خواهدشد