در مقابل رفتارهای تهدیدآمیز خانواده قاتل چه طور می توانیم شکایت کنیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۲ #79489345

سلام طاعاتتان مورد قبول حق خواهرم توسط همسرش به قتل رسید ایشان سه فرزند پسر در سنین ۱۴-۹-۴ سال دارند و بعد از حادثه این بچه ها کنار خانواده قاتل زندگی می کنند و آنها برای اینکه رضایت مادرمان را جلب نمایند این بچه ها را سراغ مادر می فرستند و بچه ها نیز با رفتار ها و گاها با حرف های تهدید آمیز مادر ما را عصبانی می نماید از آنجایی که اینها بچه اند و نمی شود از آنها طرح شکایت نمود خواستم راهنمایی بگیرم که ما در مقابل بچه ها چه رفتاری را باید انجام دهیم .
سپاسگزارم

مشاوره حقوقی قتل
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
با اورژانس اجتماعی به شماره ۱۲۳ تماس بگیرید و مشکل را عنوان نمایید تا کارشناسان این مرکز به شما در این خصوص کمک کنند .

سلام
شما میتوانید از پذیرش بچه ها ممانعت کرده و از ولی قهری بخواهید که آنها را نزد مادرتان نفرستند.

سلام . در خصوص اطفال اقدامی از ناحیه شما متصور نیست . اما از خانواده قاتل اگر نسبت به شما تهدید روا می دارند ، می توانید شکایت نمایید .