آیا میتواند به استناد قانون مدیریت خدمات کشوری متصدی شغل را براساس مدرک کارشناسی و با سی سال سابقه یکطرفه بازنشسته نماید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۸۳ #79488420

با سلام دستگاه اجرایی مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری که طبق آیین نامه استخدامی خاص خود شغل محور بوده و مدرک تحصیلی در درجه اهمیت بعدی قرار داشته فصل دهم و دستورالعمل اجرایی آن فصل را که مربوط به حقوق و مزایا می باشد تا کنون به مورد اجرا نگذاشته است. آیا دستگاه اجرایی مزبور که ماهیتا صنعتی است این اختیار را دارد به استناد بند الف ماده ۱۰۳ قانون مدیریت خدمات کشوری متصدی شغل تخصصی را براساس مدرک تحصیلی کارشناسی و با سی سال سابقه یکطرفه حکم بازنشستگی صادر کند؟ دستگاه اجرایی فوق الذکر صنعتی است و طبق آیین نامه خود مدرک محور نیست نحوه محاسبه مستمری هم براساس آیین نامه مربوطه ملاک قرار گرفته است نه فصل دهم قانون .

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قانون برای بازنشستگی ۳۰ سال است و اگر به تناسب شرایط مثل تحصیلات عالیه (ارشد وبه بالا) نمی تواند یکطرفه اعلام بازنشستگی کند چون تا ۳۵ سال می تواند به خدمت ادامه دهد و یا براساس قانون ایثارگران اگر دارای مدرک کارشناسی باشد با محاسبه یک مقطع تحصیلی بازهم نمی تواند یکطرفه بازنشستگی فرد ار اعلام کند بنابراین شرایط بازنشستگی به توافق طرفین است و یا سقف قانونی آن تکمیل شده باشد

درصورتیکه سن قانونی ایشان به ۵۰ سال رسیده باشد با ۳۰سال خدمت میتواند بازنشست کندچون مازاد بر ۳۰ سال برای کارشناسی ارشد وبه بالا میباشد. که می تواند تا ۳۵ سال در محل کار خود اشتغال داشته.باشد