آیا واریز مهریه به صورت نقدی به حساب بانکی زوجه وجاهت قانونی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳,۳۵۹ #79479

اگر زوجه رضایت خودشو مبنی بر اینکه مهریه شو که سکه است به صورت نقدی به حساب بانکیش بریزم و این رضایتشو به صورت کتبی اظهار کنه ودر دفتر ثبت اسناد ثبت بشه دارای وجاهت قانونی هست که بعدن انکار نکنه که مهریه من سکه بوده ولی این پول نقد است؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله وجاهت قانونی دارد

دارای وجاهت قانونی هست

مخاطب محترم عنایت داشته باشید این امر وجاهت قانونی در دادگاه و بیرون از آن را دارد.

موید و پیروز باشید